Salonul Maria

AM DESCHIS UN NOU SHOWROOM IN CLUJ NAPOCA!

Te asteptam pe str. Clinicilor, nr. 42.

Enzoani câștigă premiul pentru cel mai bun producător de rochii de mireasă

Toamna a adus noi colecții și bucurii în cadrul „British Bridal Exhibition Harrogate”, echipa Enzoani prezentându-și noile colecții și… câștigând un premiu grandios!
Enzoani câștigă premiul pentru cel mai bun producător de rochii de mireasă pentru a doua oară consecutiv!!

Odată cu construcția nouă, îmbunătățită în cadrul tuturor celor trei colecții Enzoani, răspunsul a fost foarte pozitiv, cu clienții comentând cât de bine se potrivesc rochiile pe corp. Toate colecțiile au fost primite cu căldură de către comercianți spunând că este o mare diversitate în toate cele trei colecții, ceva ce ei speră că se va menține și pe viitor.
Dimineața de după premiere, standul era un adevarat zumzet de entuziasm, cu prieteni din industrie venind să se alăture celebrării.

Acest prestigios “sigiliu de aprobare” este un semn clar pentru clienții noștri, față de devotamentul nostru continuu și angajamentul față de ei, dar, de asemenea, ajută la creșterea gradului de conștientizare a brandului, oferind încredere și semnale pozitive pentru mirese. Angajamentul față de brand este cheia, fiabilitatea este esențială și sprijinul este esențial pentru parteneriate de succes. Aceste premii fac recunoscute cele mai bune dintre cele mai bune branduri și aduc cu ele un nivel ridicat de apreciere pe care toate întreprinderile se străduiesc să le atingă.

Procesul începe de multe luni înainte, cu aplicații în numeroase forme, până să se ajungă să fie luate în considerare pentru premiere. Nu e de ajuns doar să ai un produs excepțional; aceste produse reflectă sprijinul față de clienți, etică, abordare, dezvoltare, angajament, atitudine, integritate și multe altele. Multe ore sunt investite în formula de aplicare pentru a ne asigura că am pus pe hârtie tot ceea ce face Enzoani și toată echipa noastră dedicată în spatele scenei. Acest proces poate fi foarte solicitant mental, dar un sentiment de mândrie imensă apare pe măsură ce ai totul captat într-un singur document și ajungi să realizezi cu ce echipă și companie minunate ai privilegiu să lucrezi.

Nu este o exagerare când spunem că este o onoare și un privilegiu pentru a ajunge între primii șase finaliști aleși dintr-un grup de experți din industrie, de înșiși comercianții care stiu exact de ce au nevoie de la „cel mai bun producător de rochii de mireasă”. Cei șase finaliști au fost toți de un calibru mare și am fost mândri să stăm printre ei. Atunci când au fost anunțate premiile, nu a vrut să facem speranțe … dar anunțul de “Cel mai bun Producator de rochii de mireasă este Enzoani” a făcut ca timpul să se oprească pentru un moment. A fost o plăcere copleșitoare și o mândire enormă să știm că fiecare persoană din echipa care lucrează zi de zi cu entuziasm și pasiune tocmai a fost recunoscută în industrie pentru ceea ce fac. Emoțiile preiau controlul și te pierzi puțin în acel moment.

O realizare uimitoare !!! Suntem atât de norocoși să avem la Enzoani o echipă INCREDIBILĂ, pasionată, care este atât de concentrată pe furnizarea celor mai bune servicii pentru clienții noștri. Noi credem în timpul și energia investite și în clienții noștri; câștigarea acestui premiu reflectă o echipă fantastică și toate lucrurile pe care ne străduim în mod constant să le atingem. ”

https://www.youtube.com/watch?v=xTsbdbJr-A8