Enzoani câștigă premiul pentru cel mai bun producător de rochii de mireasă

Toamna a adus noi colecții și bucurii în cadrul „British Bridal Exhibition Harrogate”, echipa Enzoani prezentându-și noile colecții și… câștigând un premiu grandios!
Enzoani câștigă premiul pentru cel mai bun producător de rochii de mireasă pentru a doua oară consecutiv!!

Nu este o exagerare când spunem că este o onoare și un privilegiu pentru a ajunge între primii șase finaliști aleși dintr-un grup de experți din industrie, de înșiși comercianții care stiu exact de ce au nevoie de la „cel mai bun producător de rochii de mireasă”. Cei șase finaliști au fost toți de un calibru mare și am fost mândri să stăm printre ei. Atunci când au fost anunțate premiile, nu a vrut să facem speranțe … dar anunțul de “Cel mai bun Producator de rochii de mireasă este Enzoani” a făcut ca timpul să se oprească pentru un moment. A fost o plăcere copleșitoare și o mândire enormă să știm că fiecare persoană din echipa care lucrează zi de zi cu entuziasm și pasiune tocmai a fost recunoscută în industrie pentru ceea ce fac. Emoțiile preiau controlul și te pierzi puțin în acel moment.

 

O realizare uimitoare !!! Suntem atât de norocoși să avem la Enzoani o echipă INCREDIBILĂ, pasionată, care este atât de concentrată pe furnizarea celor mai bune servicii pentru clienții noștri. Noi credem în timpul și energia investite și în clienții noștri; câștigarea acestui premiu reflectă o echipă fantastică și toate lucrurile pe care ne străduim în mod constant să le atingem. ”

2018-01-25T19:17:51+00:00

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.